ÅRSRESUME 2009

JANUARI

23 januari var det datumet jag skaffade denna blogg, efter att ha bloggat på både devote och blogspot innan. då var inte bloggen så inriktad på foto utan mer på musik,tankar och allt som hände i skolan. hade även den första övernattningen i skolan med klassen då, som var grymt rolig! dem datum  jag minns bäst från januari är 17 januari när jag först va på bio med amanda och kvällen sluta med att vi kröka med massa folk i källaren under ica, och 31 januari, då emilie hade fest hemma hos sig, hade grymt kul med tjejerna då, även om kvällen sluta med att jag nästan blev misshandlad, kom undan med spott i ansiktet och mordhot...

FEBRUARI

det var en månad som det faktiskt inte hände så mycket på ,jag gick i skolan som vanligt och på fritiden så var jag med bästa tjejerna, levde livet helt enkelt!

MARS

denna månad inkluderade många roliga skoldagar och många roliga fester kan jag lova!
APRIL

en mycket bra månad, hann med att ha ett underbart roligt påsklov, krök hos mig och en jävligt bra valborg hemma hos matte! klippte även luggen då,något som jag snabbt ångrade.
MAJ

minns inte så mycket från denna månad faktiskt, dem största och roligaste händelserna var balsta med eve&jossan och stockholm med klassen! gjorde även blonda slingor i håret, goodbye brown hair!
JUNI

det var mycket som hände denna månad. jag slutade ettan och fick ett efterlängtat sommarlov, min storebror + två kusiner tog studenten, hade en galen natt med perneblad som sluta med en blinddejt med två killar mitt på dagisgården, började bråka med eve på deras skolavslutning som sluta med att vi var osams halva sommarlovet ( det ska ALDRIG få hända igen) sen hann jag även med att fylla 17 år och få min efterlängtade systemkamera, det var en underbar månad!
JULI

njöt av sommarlovet för fullt, var igång som f*n med festandet, många oförglömliga minnen skapades i juli! bäst var ju festen hemma hos mig, så himla kul! hade även många härliga kvällar tillsammans med linn! förstod även också hur himla bra killkompisar jag har,ni gjorde min sommar så himla bra!
AUGUSTI

blev mycket festande även på sommarlovets slut, en av festerna, den som var hos eve, slutade inte så bra då jag lyckades med att bli alkoholförgiftad,då trodde jag för ett tag att jag skulle dö faktiskt, never again. även om det var det bästa sommarlovet i mitt liv så var det skönt att börja skolan igen och träffa sina älskade klasskamrater! i slutet av augusti var det även å-festen som höll på i 9 dar, på en av dagarna hann jag både med att supa sönder skallen av mig, åka in till stan och kolla på dead by april, och sedan gå på knäppaste efterfesten!
SEPTEMBER

dem första veckorna i skolan efter sommarlovet var tuffa, min bästa vän i klassen jasmin bytte skola och jag kunde inte hitta nån mening till att gå till skolan längre. sedan kom jag på att det var ganska själviska tankar eftersom jag hade så många andra underbara klasskompisar också! var inte speciellt mycket som hände i september, förutom att min morfar fyllde 80 år.
OKTOBER

hade min andra fest i den första helgen av oktober, en fest som inte blev så lyckad enligt mig men dem som kom verkade ha skoj iallafall! sedan var det halloween också, en kväll som var lite... speciell! men det är iallafall dem två tillfällerna jag minns bäst från oktober.
NOVEMBER

en väldigt seg månad, hände inte speciellt mycket ,varken på fest eller foto fronten. fokuserade mest på att få mina skolarbeten klara.
DECEMBER

har varit mycket roligt som hänt under denna månad. först sov jag över i linns nya lägenhet en kväll, riktigt mysigt var det! var hemma hos cissi i flen och firade henne när hon fyllde 18 år två dagar senare. jag har även hunnit med att fått hem min hundvalp tuva som är min lilla älskling nu. sedan har jag fått ett efterlängtad jul lov och firat jul med min familj.
aldrig trodde jag när jag stod och kollade när raketerna flög upp i himlen vid tolvslaget förra året att det här året skulle bli så bra som det blivit. visst, det har varit många motgångar också men detta år blev verkligen bättre än jag trott. så nu håller jag bara tummarna för att 2010 kommer bli ännu bättre, gott nytt år älskade läsare! ♥
29