14/12 - sjukstuga

Oj, var inte meningen att det skulle bli en såhär lång paus innan nästa inlägg kom. Det jag kan skylla på nu iallafall är att jag blev däckad med magsjuka och feber i tisdags och inte gjort många knop sen dess. Angående fältarbetet så är jag klar med hemsidan till 90%, och en av informationsfilmerna är klar. Känns tråkigt att jag inte hunnit klar inom planerad tid, men ska göra klart allt såfort jag blir frisk igen! Fast jag kan inte vara så ångestfylld heller, sjukdom är inte riktigt något man kan styra över :)

5/12 - Snöstormen hjälpte mig på traven

Idag hade jag inte planerat att sitta lika mycket med designandet som jag faktiskt har gjort. Som ni kanske hört på nyheterna så har mälardalsområdet drabbas av en snöstorm och det går inte att ta sig fram med bil. Så jag som hade planerat en trip ner till staden fick sitta hemma hela dagen med hemsidan i stället. Det var bara bra, för nu har jag kommit en bra bit på vägen! Det som är med på bilden är startsidan, tror inte jag kommer ha dem bilderna sen men detta är som sagt bara för att få allt på plats. Det känns så kul och skönt när man kommer igång!

4/12 - koder hit och dit

Såhär långt har jag kommit idag. Detta är bara provisoriskt, lägger mest dit saker nu i början för att få in det på sidan så jag vet att storlekar och så fungerar. Kan ärligt talat säga att det tar ett tag innan hjärnan ställer in sig på alla koder, var ett tag sedan jag höll på med detta. Men ska sitta med detta mer imorrn, hjärnan samarbetar inte så bra nu på kvällen. Speciellt inte när hjälpvideon man hittat på google är på TYSKA!! Men det ska nog gå bra, till slut. Nu blir det film i sängen, godnatt!

3/12 - svikande motivation

Ny vecka, nya tag. Efter en relativt seg och omotiverat första vecka på fältarbetet så har jag försökt ligga i idag, genom att både börja skapa hemsidan och även skapa en logotyp. Jag känner att jag är på rätt spår just nu! Skulle behöva vara ute och filma dem närmaste dagarna, dock så stod termometern på -18 grader idag så det är ju inte allt för lockande att vistas utomhus just nu. Man kan ju tro att jag befinner mig i djupaste Norrland! Men lite måste man offra sig för konsten också ;)