29/11 - skiss för hemsidan

Observera att detta enbart är en skiss och att det kan ske förändringar under processens gång.

27/11 - dumma väder

Idag hade jag planerat in att jag skulle börja med filmningen av dem två informationsvideor som jag ska ha uppe på min hemsida. En där jag ger tips om när man ska fotografera djur och en där jag allmäna tips. Dock så hade jag tänkt vara utomhus men det har regnat/snöat här HELA dagen. Typiskt! Men känner mig inte stressad för det, kommer filma det så fort jag har tiden och vädret på min sida.
 
Har i stället börjat fundera mer på min hemsida, vilka typsnitt och kulörer jag ska använda mig av. Jag har en stark bild i huvudet av hur den ska se ut, ska bara få ner det på datorn också!

26/11 - here we go

Nu var det dags för första dagen av fältarbetet. Känner mig inte allt för peppad då jag har en hemsk huvudvärk just nu. Har haft det i några dagar nu men hoppas det släpper så jag kan försöka följa mitt tidschema. Jag ska ju som sagt göra en hemsida, och innan jag börjar skissa på den så har jag skapat en undersökning om andra hemsidor m.m. Ni får gärna delta i den, ju mer personer desto bättre!
 
Här är länken till undersökningen:
http://www.surveymonkey.com/s/K8G9RNS

22/11 - innan fältarbetet

Inlägg nr 1 på denna lilla blogg. Jag kom hem till Eskilstuna i går och har tänkt att stanna här i ca 1,5 vecka. Nu när jag väl har landat här känner jag att jag kan fokusera mer på fältarbetet, nu har stressen släppt lite. Jag tycker det ska bli jättekul att jobba med detta och jag känner att jag har en bra planering som är lätt att följa. Min hemsida kommer bli awesome. Nu kör vi!      :)