Årsresume 2012

Jag orkar inte göra min årsresume lika noggrant och fint som alla andra fotobloggare, jag tänkte fokusera mer på texten i stället. 2012 har varit ett år fyllt av känslor, helt klart. För det mesta har jag varit glad, men under hösten så har osäkerheten kommit tillbaka igen. I Augusti så flyttade jag och pojkvännen till Emmaboda för att plugga i Växjö och Kalmar. Jag är klar med skolan den 20 januari, medans han har 1,5 år kvar. Den flytten har förändrat mig totalt, inte bara flyttade jag hemifrån för första gången, jag flyttade även 40 mil från alla som jag känner. Det har varit mycket tårar och ångest, men jag har klarat det. Jag kommer flytta hem till Eskilstuna i slutet av januari, medans han ska bo kvar. Så nu ska jag prova på ett distansförhållande också. Bara det gör mig ännu mer osäker. Men man ska alltid ge det ett försök, annars har det inte varit värt tiden och kärleken.
 
Detta år har jag även fått lära känna otroligt många nya människor, både via mitt jobb och skolan. Det har varit riktigt lärorikt! Jag har även fått bekräftat för mig själv att jag är duktig på att fotografera, något som är svårt för min hjärna att acceptera. Jag inbillar mig alltid att jag aldrig är bra på något. Jag har även börjat intressera mig mer för träning, och efter jag har flyttat tillbaka till Eskilstuna så ska jag satsa på det fullt ut igen. Jag ska bli smal igen. Hur mycket tid det än tar!
 
På bloggen har jag ofta lyst med min frånvaro. Detta beror på att jag inte längre tycker det är roligt att blogga. Eller ja, jag tycker det är kul att visa upp mina bilder för andra, men när man knappt får någon feedback tillbaka så känns det ganska meningslöst att ens lägga ner tid på det. Så om ni som läser detta vill att jag ska fortsätta blogga så får ni ställa upp och kommentera lite mer ;)
 
Avslutningsvis så vill jag säga att 2013 ska bli ett bra år. Ingen i min närhet ska dö under detta år, kärleken ska finnas kvar och mina vänner ska aldrig förändra sig till det sämre. Jag ska fokusera på det som gör mig glad och skita i vad alla andra tycker. Jag hoppas ni får en fin nyårsafton, jag har inga planer för kvällen för knappt ingen av mina vänner vill inkludera mig i sina planer så det blir nog en lugn kväll för min del. Men gå ut och njut av kvällen, och det sista av detta året. Nu kan det bara bli bättre! ♥
2012 - kalmar - växjö - årsresume
12