FOTOTÄVLING - VINN VÄRDECHECK

 
Nu drar jag igång denna tävling!  Nu inför alla hjärtans dag så tänkte jag köra med ett kärlekstema, så tolka det som är kärleksfullt för er eller i erat liv! Skriv gärna med en motivering. Första pris är som sagt en värdecheck på 300 kr hos tavlogram.se, är det många som deltar så kommer även tvåan få en värdecheck på 150 kr! So go for it cameranerds :)
 
Regler: Skriv ett inlägg på din blogg/facebook att du är med i tävlingen, länka till detta inlägg. Länka till det som du vill beställa med värdechecken hos tavlogram.se. Gilla tavlogram.ses facebooksida. Kommentera sedan länken till erat bidrag. Efter sista anmälningsdag så kommer jag sedan välja ut 10 finalister som ni kommer kunna rösta på i en veckas tid.
 
Ett + är om ni även gillar min facebooksida, då har ni större chans att bli en av finalisterna.Skriv då med i eran kommentar att ni gjort detta! Sista anmälningsdag är 14 Februari, men anmäl er helst direkt, så ni inte glömmer bort det. Lycka till!
4
sannas rum

Jag har länkat dig i mitt senaste inlägg, det handlar om nätkärlek ! Hoppas att du vill sprida vidare detta, istället för allt det negativa som finns på internet idag :) ❤

Sofia

Jag är med och har gillat dig på facebook också (Sofia Liten Cullen Vähäjylkkä). Min motivering finns med i tävlingsinlägget och jag hoppas du gillar budskapet i bilden lika mycket som jag :) Kram

http://tsvphoto.blogspot.se/2013/02/love-has-no-rules.html

~ Elinemma

sv; tack :)
lust att följas via bloglovin ? :)

claudia

hur länge håller tävlingen på ?:)