MONKEYSTORE.SE

Tänkte tipsa er om en G-R-Y-M hemsida som heter monkeystore.se, galet snygga kläder, väskor och smycken har dem! Jag beställde ponchon och dem två ringarna på bilden i förra veckan och fick dem för några dagar sen och jag älskar dem! Så jag tycker verkligen ni ska besöka sidan, detta är ingen reklam jag fått betalt för att göra utan jag tycker bara sidan är så grym! Kommer lätt beställa där i från fler gånger! (synd att jag inte är miljonär he-he...)
24

REFLECTION OF THE SUN

Modell: Viktor Frisk [http://werun.nyheter24.se/viktorfrisk] Nikon D40 + Nikon Nikkor AF 50/f1.8D

Hej igen! Blev inte så lång bloggpaus denna gång, antagligen för jag saknade bloggen och er såklart! Ville lägga upp dessa bilder på Viktor för dem är annourlunda, älskar hur ljuset reflekteras! Kan ju kortfattat berätta vad som hänt den senaste veckan då, jag har jobbat som tuuuusan (inte varit ledig sen i tisdags, dock är jag ledig imorrn!) Igår införskaffade jag även en bil, så nu kan jag tuta iväg på vägarna när jag vill! På fredag åker jag iväg till Gotland i 5 dagar, så hoppas fotolusten är tillbaka då! Vill även säga att bara för jag bloggar nu betyder inte det att jag kommer vara aktiv här, kommer publicera inlägg när jag känner för det! Ha det fint mina underbara läsare!
35

HEJDÅ FRÅN TILDA

Jag fick inte stanna lägre. Skötte jag mig inte? Holyshit tänkt så är hon arg på mig.
Hehe nej det vet jag att hon inte är, men det ska komma en annan tjej och ta över. Vill bara säga tack för allt och att bröllopet gick jätte bra! Ni kan få en sneekpeek här om ni vill, men de "riktiga" bilderna kommer dyka upp påmin blogg sen. 
PUSS PÅ ER ALLA MALIN-FANS!


Måånga kramar 
http://tiildalarsson.blogg.se
31