Hold it against me

Två bilder från en fotografering i höstas som jag ej visat här på bloggen! Vad tycker ni? Idag har jag haft en bra dag på jobbet även om jag varit halvsjuk hela veckan. Nu ska jag göra det bästa som finns på en onsdag, titta på Glee och käka glass!
26

Spring feelings

Åh mina fina läsare, ni förtjänar en bättre bloggare än vad jag är just nu. Får inte tiden att räcka till helt enkelt, känns som jag spenderar all tid på jobbet och när jag inte är där försöker jag hinna träffa så mycket vänner som möjligt. Leva livet medans man fortfarande lever. Nu ska jag umgås med min kärlek som jag firar 26 månader med i dag, känns som tiden bara dansar iväg.
17

I just can't stop smiling

Åh, så härligt det är att det är plusgrader ute igen! Skulle det slå om till typ 30 minus inom dem närmaste dagarna skulle jag seriöst bli deprimerad.... Har haft en väldigt effektiv morgon idag, har redan hunnit storstäda huset faktiskt! Nu ska jag käka lunch och sen far jag iväg och jobbar mellan 13-20. Ikväll så blir det filmkväll hos mig med mina fina tjejer, så skönt med helg igen!
27