NEW EDITING

 
Började leta igenom min hårddisk nu i brist på annat (sitter och väntar på att min pollenmedicin ska börja verka så jag orkar göra något) Hittade dessa gamla bilder på Lina som jag redigerat i en ny version, en av mina bästa fotograferingar nånsin! Vill ni se mer? :)
14

ENJOYING LIFE

 
Jag vet, nu har det gått för lång tid igen sen mitt senaste inlägg. Men jag orkar verkligen inte skylla på något, utan säger som det är. Jag passar på att njuta av mitt liv medans jag kan, jag har knappt datorn igång längre. Det har hänt mycket saker dem senaste veckorna som fått mig att uppskatta mitt liv och det har jag så mycket mer. ♥ Så jag tänker inte fortsätta skriva längre att jag har bloggpauser, utan jag ser det mer som att jag tänker uppdatera bloggen när jag väl har något vettigt att skriva / visa er. Då vet ni också att jag står bakom dem inläggen till 100 %. Ni som vill följa mig mer aktivt kan ju då även följa mig via instagram eller facebook!
3

JUST A SIMPLE GIRL IN A MESSED UP CITY #3

 
 Hallå! Äntligen är det helg igen. Min helg började dock inte så värst bra då jag vaknade upp med värsta nackspärren igår, klarade av att jobba i 2,5 timmar innan jag var tvungen att åka hem för det gjorde så ont. Idag känns det lite bättre, men jag går också på Ipren hela tiden just nu så jag tror det beror på det. Ska snart iväg till Tuna Park med Josefine, hennes pojkvän och hennes mormor för att se om jag hittar något fint till lägenheten, sen får vi se vad som mer händer under denna helg. Ha det fint!
9