Walk through this world with me

Köpte ett par grymma skor på Din Sko idag för 299 kr, inte illa pinkat. Inte för att jag skulle pinka på skorna... men ni fattar ;) Lyckades även vinna med mig en paradisask hem från foto-lektionen idag där vi hade en liten fototävling, så det där med att vara nyttig hoppade jag över idag... men snart ska jag börja, jag lovar! Ingen uppdatering imorrn skulle jag tro, har redovisning på morgonen och ska käka slagstaglass på idrotten på eftermiddagen så behöver inte ha med datorn till skolan!
24

I can’t go a minute without your love

Tillbaka i skolan igen. Nu är det bara 5 dagar kvar, sen är det äntligen S-O-M-M-A-R-L-O-V! Ska bli så himla skönt, är så skoltrött just nu så det finns inga ord för't. Har ingenting att göra i skolan idag på hela dagen, känns ju rätt så värt, eller inte. Har påbörjat mitt nya "nyttiga" liv, har nästan slutat ätit godis (har tappat suget efter det i alla fall) jag försöker bara äta nyttigt och röra på mig mycket. Tror jag kan hålla i det över sommaren, jag brukar inte äta så mycket på sommaren när det är varmt ute och då förlorar man mycket kilon kan jag lova. Detta blir nog bra ska ni se, jag ska iallafall försöka!
28

I remember every word you said

Som vanligt när man har något roligt inplanerat så går allt åt helvete. Är på så dåligt humör just nu och tänker inte ens berätta varför, för det är ändå ingen som kommer bry sig. Ska tröstkolla lite avsnitt av Superprinsen nu, fiiint!
23