Ny bloggdesign!


japp, har ännu en gång gjort om min design, ville ha en som var lite fräschare och stilren och jag tror att jag har lyckats med det. dock finns det småsaker kvar att fixa, men det ska jag ta någon annan dag. men vad tycker ni om designen än så länge? när jag slutat skolan idag så betyder det att jag får påsklov, inte helt fel! ska ha övernattning på skolan med klassen idag också, lägger upp många fina bilder imorrn!
33

SWEEP THE STREETS I USED TO OWNusch usch usch, vad trött jag är idag. antar att jag kan skylla på att det är måndag. kan också skylla på att det varit en himla slö skoldag där jag tekniskt sett inte gjort ett skit. men snart får jag åka hem, till min sköna säng. idag är det även 3 månader kvar tills jag fyller 18, gud vad jag längtar! aja back to dagdrömmandet nu...

33

YOU'RE THE SWEETEST THING I'VE EVER SEEN


det var några utav er som ville se fler bilder på min bebis tuva, som faktiskt fyllde 5 månader i måndags (!!) tiden bara flyger iväg känner jag nu! men hon kommer alltid vara min lilla bebis, hur gammal hon än blir !
37