I'm back

Hej igen! Har varit ganska tyst här i 3 dagar nu, behövde en liten paus. Idag och imorrn så är jag ledig från jobbet, otroligt skönt. Har inget speciellt planerat heller, bara ta det lugnt i min mysiga säng. Så då har jag mycket tid att lägga ner på bloggen, bra va? Så nu tycker jag ni kan peppra på med kommentarer, har saknat det och framför allt er!
20

Veckans bild #18

Marie Stålnacke - http://fotoinorr.blogg.se

Vill du också få din bild publicerad i min blogg? Maila då din bild/bilder till malin.016@hotmail.com med rubriken "Veckans bild" plus ditt namn & bloggadress. (bilderna måste vara minst 600px breda) Glöm inte att ett deltagande i denna tävling håller förevigt, alltså behöver du inte hålla på och skicka in bilder varje vecka!
18

A little break

Tänkte bara kika in och skriva att jag inte kommer vara lika aktiv här på ett tag, jobbar ganska mycket nu och då har jag inte tid att fota innan det blir mörkt ute och då har jag ingen lust till nått. Men jag hoppas ni stannar kvar här ändå, är nog tillbaka snabbare än vad ni tror! Nu ska jag ta det lugnt i sängen och läsa nya veckorevyn, puss!
20