SO LET ME BE AND I'LL SET YOU FREE

Halsduk 99:- Skjorta 199:- Båda kommer ifrån Gina Tricot

Två godingar fick jag med mig hem idag, en snygg skjorta och en mysig halsduk! Köpte en till tröja men den ska jag lämna tillbaka redan i morgon. Nu ska jag gå ut och kolla om någon modig själ vill övningsköra med mig, måste ju ta tag i den skiten också....
77

NORWEGIAN RECYCLING


Tre grymma låtar gjorda av Peter Bull, mer känd som Norwegian Recycling. Det var min klasskompis Sandra som tipsa mig om honom. Jag gillar hur han kan sätta ihop så många bra låtar och göra det till en superbra låt, kan inte ens tänka mig hur långt tid det kan ha tagit för honom att göra det! Hoppas verkligen ni lyssnar på dem här klippen, han är ju helgrym för tusan!
40

BLOGGSVAR - TÄVLING

Idag fick jag en inbjudan till sidan bloggsvar.se, en supersmidig sida om man snabbt vill ställa frågor till en bloggare. Ett smidigare sätt att svara på kommentarer, kan man sammanfatta det som. När jag blev medlem fick jag även tre invites som jag nu tänker lotta ut till mina fina läsare! Allt ni behöver göra är att kommentera "Jag är med" eller liknande, den personen som skriver antingen kommentar nummer 9 , 27 eller 29 kommer vinna varsin invite. Ni får skriva hur många kommentarer som helst. När ni ändå håller på hoppas jag ni ställer frågor till mig i min bloggsvar ruta till höger i min meny, lycka till nu!
89