Give your heart a break

Modell: Katarina Farah - Nikon D7000 +  Nikkor AF-S 50/1.8

Bild från i somras, saknar värmen! Detta blir ett snabbt inlägg, ska kila iväg till gymmet nu när jag har motivation. Ha det fint ♥
Model - Modell - PORTRÄTT - Sommar
10

Bad day

Hallå på er igen! Nu är jag tillbaka efter en helg i Eskilstuna. Har hunnit med allt från utgång, filmmys och shopping med vänner och familj. Just nu känns det lite tomt igen, men ska tillbaka om ca 3 veckor så det klarar jag! Idag är det ganska många som startat sitt höstlov, men inte jag inte. Höstlov finns inte när man läser på universitet, tjoho. Vill vara liten igen och ha lov och studiedagar :(  Eller ja, liten och liten, i mitt huvud är jag fortfarande i 16-17 års åldern haha! Sitter och pluggar just nu, men har ingen motivation alls. Har varit ganska omotiverad några dagar nu, pga brist av både träning och sömn. Känner mig lite krasslig så kan inte träna idag heller.... :( Dåliga måndag! Nej nu ska jag sluta vara så negativ och göra lite nytta, ha det fint så hörs vi!
lov - skola - träning
3

Coming back home again

Bild jag tog sist jag var hemma i Eskilstuna, kan inte fatta att det redan gått en månad och att vi ska hem imorrn igen! Dock så går jag heldag i skolan imorrn så kommer till Eskilstuna sent på kvällen, men de är det värt! Dem varnar för snö i morrn så jag hoppas vi kommer fram helskinnade. Kommer såklart ta en liten bloggpaus över helgen för att umgås med alla, vi hörs på måndag igen!
6