VECKANS BILD #1


Alexandra Eriksson - www.alexandraeriksson.se

Vill du också få din bild publicerad i min blogg? Maila då din bild/bilder till malin.016@hotmail.com med rubriken "Veckans bild" plus ditt namn & bloggadress. (bilderna måste vara minst 600px breda) Glöm inte att ett deltagande i denna tävling håller förevigt, alltså behöver du inte hålla på och skicka in bilder varje vecka!
35

WOHOO IT'S MY BIRTHDAY!

Klockan 10:06 den 29 Juni år 1992 kom lilla jag till världen, så tekniskt sett så har jag inte fyllt 19 än när detta inlägg publiceras men det skiter jag i :D Hoppas på en grym födelsedag med familj och vänner, det är jag värd!
35

BACK TO SUMMER PARADISE WITH YOU

Här är en av mina fina hundar Felix, som jag saknar så när jag bor i pojkvännens lägenhet! Men ska faktiskt hem idag, så då får jag pussa på dem :) Sov ända till elva idag, var tydligen tröttare än vad jag trodde. Var på bio igår med älsklingen och såg Baksmällan 2, helt klart en av dem bästa filmer jag sett! Nu ska jag snart fixa mig för att dra ner på stan med Anton, måste köpa ny väska (min nuvarande är ett stort skämt, så trasig är den) Sen gör det ju inget om man hittar lite kläder också! ;) Sen ska mitt rum hinna städas idag också, fyller ju faktiskt år imorrn!
40