Dagens shopping!

1. H&M - 99 kr | 2. H&M - 49,50 kr | 3. Bikbok - 299 kr | 4. Gina tricot - 199 kr

Köpte även ett par leggins från H&M, men dem orkade jag inte ta kort på. Har haft en helt underbar dag idag! Okej, den kanske inte började så bra, hade nationellt prov i engelska, skriv delen. Var väll inte det roligaste att starta dagen med, men provet gick helt okej i alla fall!  Efter det hade jag håltimma i nästan två timmar, då blev det en mysig fika med några ur klassen. Efter det blev det att gå tillbaka till skolan och ha 3 timmar mattelektion, kanske inte det roligaste heller. När jag slutade vid tre tiden gick jag ner på stan och träffade Widdan & även Perneblad som var med oss en stund. Blev många timmars shopping på stan, det är aldrig fel! Under dagen har jag även träffat tre människor jag saknat så otroligt, dvs Evelina, Ellen & Annelie. Så den här dagen kunde inte slutat bättre! Plus att jag är ledig imorrn, tjohoo! Nej nu ska jag fortsätta kolla på Vampire diaries, puss!
25

Snart är det äntligen dags!


Slänger in två av Lady Gagas lite nyare låtar. Kan knappt inte fatta att det endast är 9 DAGAR kvar tills jag ska få se henne live @ Globen, det kommer bli så makalöst otroligt grymt bra! Åhh vad jag längtar! ♥
27

AL-A-O #2

Två bilder från igår (usch vilken dålig kvalitet det blir på bloggen) Har många fler bilder jag vill visa upp för er, så ni får allt vara beredda! Just nu inväntar jag min pojkvän som snart är här, sen hoppas jag vi går ut på en promenad, får se hur kvällen slutar :)
34