KATARINA FARAH #5

 
Woops, blev visst en liten paus igen. Är så oinspirerad just nu så det finns inte ord för't. Är lite nere för tillfället, tror mest det är för jag är så uttråkad om dagarna (börjar inte jobba förrän på måndag). I morgon ska jag i alla fall in till stan och fika med mina fina vänner och även besöka gymmet en sväng, det mår jag nog bättre av! Vad gör ni när ni känner er oinspirerade och allmänt trötta?
10

JANUARY 26TH

 
God middag! Eller ja, vad det nu blir. Idag började vi dagen med en promenad med hundarna, termometern stod på -3 men det blåste sviiinkallt så vi gick inte långt. Nu ska jag faktiskt börja städa lite smått sen åka i väg och handla mat, ikväll blir det "finmiddag" hos mig, eller inte. Men jag har bjudit över lite folk hit iallafall och det ska bli skoj! Hoppas ni får en fin helg! :)
5

THE COLD LIGHT OF DAY

 
Modell: Anton Liberg [http://antonl.blogg.se] Nikon D7000 +  Nikkor AF-S 50/1.8 

Har lite mer bilder kvar att visa från denna fotografering, tänkte visa upp dem sista nästa vecka. Vad tycker ni om bilderna? Brr vad kallt det är idag, -22 grader står våran termometer på (det är ju nu man går ut i bikini och njuter av solen precis). Ska försöka ta mig in till stan senare i dag (om bilen startar d.vs) för att storhandla åt mina föräldrar och att träffa en vän. Hoppas ni får en fin torsdag!
6