Mitt nya personliga iphone-skal

I fredags så beställde jag ett egetdesignat iphone-skal från caseapp.se och igår landade det i brevlådan. Supersnabb leverans, och skalet är i riktigt bra kvalité! Trodde först att det skulle tunnare än vad det är så det är grymt för då håller det bättre och längreSå om ni vill ha helt unika iphone-skal helt efter era önskemål rekomenderar jag verkligen caseapp.se.
18

I'm back

Några instagram-bilder från dem dagar jag ej uppdaterat här. Nu har det gått 12 dagar sen jag började min bloggpaus så nu tänkte jag slinka in ett snabbt inlägg! Är mitt uppe i flytten, flyttlasset till Emmaboda går på fredag så innan det ska jag hinna med att träffa alla mina vänner, packa och sen även se Coldplay på torsdag. Det är väldigt stressigt just nu, och därför blir bloggen lidande. Men ska försöka hinna med ett till inlägg innan fredag, annars blir nästa inlägg här skrivet på plats i lilla Emmaboda!
11

Ännu en bloggpaus

Ja ni läste rätt, nu tar jag paus igen. Inte för att jag inte har någon inspiration eller så, utan att jag helt enkelt inte har tid såhär mitt i flytten. Har två bostäder som vi ska packa ner och flyttstäda sen ska jag ju även hinna träffa alla mina nära och kära innan vi far i väg. Men jag är tillbaka igen här såfort jag har tid, enklast är att följa mig via bloglovin så ser ni direkt när jag är tillbaka. Sen finns jag ju även på instagram, emkaay heter jag där! Dock uppdaterar jag inte min instagram så ofta, men bättre än ingenting :)
12