Old favorite

Modell: Annalina Anduri Ohlsson - Nikon D300 + Nikon Nikkor AF 50/f1.8D

Tänkte börja lägga upp lite gamla favoriter ur mitt bildarkiv nu när jag inte har så mycket tid över till att ta nya bilder, är det något ni skulle uppskatta? Vill ni det kommer jag rota upp några gamla favoriter från hårddisken och lägga till en ny touch på dem!
20

Stuck in the middle

Ny vecka, nya tag. Varit en seg dag, märkte att alla omkring mig på jobbet var trötta och då blev jag ju också det såklart, så har hållt på och somnat flera gånger... Efter jobbet så drog jag iväg och köpte gymkort, äntligen! Nu måste jag bara finna tid till att träna, jobbar ju hela dagarna så har ju inte all tid och energi i världen som när jag var arbetslös. Men jag måste finna mig tiden, jag behöver träna för att må bra. Nej nu ska jag sluta babbla om mig själv, har ni haft en fin start på veckan mina läsare?
21

Wish my time was more like yours

Lite bilder från denna dag. Har inte gjort många knop idag, var ute en stund på eftermiddagen och fotograde allt möjligt. Åh vad jag vill åka iväg till något fint ställe och fotografera nu, kanske t.o.m åka utomlands? Man kan ju alltid drömma. Denna helg flög fort förbi fast jag inte gjort speciellt mycket, nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen så jag orkar med kommande vecka.
23