Look how the sun shines for you

Åh titta vad söt hon är, min lilla prinsessa! SÅ otroligt fint väder idag så det är inte klokt, har t.o.m fått lite färg på kroppen nu tjoho! Är ledig idag och småseg efter en galet rolig utgång med jobbarkompisarna igår. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så ska vi grilla i solen, jag älskar denna årstid. Nehe, nu ska jag faktiskt stänga ner datorn och göra lite annat. Ha det fint!
29

Vill ni läsa mer om träning på min blogg?

{ bilder från http://weheartit.com

Jag har en liten förfrågan, vill ni börja läsa mer om träning på min blogg? Det är ju en ganska stor del av mitt liv nu så vill bara kolla läget lite då jag antagligen kommer börja blogga mer och mer om det! Dock kommer det inte handla mycket om viktnedgång då, utan mer om att träningen ska få en att må bra och vara nöjd med sig själv. Vill bli inspirerad och börja inspirera andra!
12

Blåsippor

Äntligen finns det vårtecken utomhus! Nu har det t.o.m börjat växa blåsippor och massa andra blommor ute på tomten, underbart! Idag är jag ledig från jobbet och det har jag firat med att njuta ute i solen och lyssna på Kents nya album ♥ Snart ska jag även träffa min fina vän Evelina, var så himla länge sen vi sågs så det ska bli skönt att få träffa henne. Ha det fint så hörs vi snart!
25