MY NEW ROOM

Ja detta är då det jag har varit upptagen med denna vecka. Jag bytte sovrum med mina föräldrar och min pojkvän fick äran att tapetsera in en fondvägg också. Jag är jättenöjd, även om allt inte är klart än! Om ni vill se mitt förra rum, kan ni kika HÄR!
78

WOHOO NYA JEANS!

JEANS FRÅN BIKBOK: 149 KR | ORDINARIE PRIS: 299 KR

Jag älskar att spontan-shoppa måste jag säga! Gick in på BikBok en snabbis igår medans jag väntade på min pojkvän, och med mig ut fick jag med mig ett par snygga jeans för halva priset. Funderar dock på att piffa till dem, genom att trasha ner dem lite. Ett jättebra köp för mig som är i stort behov av nya jeans. Så vill ni ha snygga jeans till ett bra pris, kila då iväg till BikBok nu! Tack för alla fina kommentarer om den nya designen föresten, ni är bäst! Det är många som frågat mig om jag kan göra gratisdesigner till dem, just nu har jag inte så stor lust till det och inte tid heller, men om ni tjatar lite kanske jag ångrar mig...
55

NY DESIGN | TRYCK F5 FÖR ATT UPPDATERA

Ja som ni kan se så har jag varit igång och pillrat lite i designen igen. Är dock inte klar har lite småfix kvar men tänkte visa er hur den ser ut just nu. HISS ELLER DISS? Nu ska jag stänga ner datorn och njuta av mitt höstlov som startade idag, ha det bäst!
62