RUNNING ON THE MEADOW

Jag börjar inlägget med en ganska speciell bild på min vovve, gillar den :) Anyway, förlåt för att jag är så oaktiv här på bloggen! Har verkligen inte tid just nu :( Började min intensivkurs på körskolan igår så just nu läggs all energi på körlektioner och plugga teori. Var där från 9-16 idag så jag missade det fina vädret :( Sen jobbar jag både lördag och söndag i helgen så kommer vara ett vandrande lik efter det! (har fortfarande träningsvärk efter i lördags) Hoppas ni har förstående för varför jag inte är så snabb på att svara på era fina kommenterar, jag
är snart tillbaks i 100% igen! Så ut med er och njut av detta underbara väder nu, jag hoppas verkligen det håller i sig!
29

SUCH A LONG WEEKEND

Modell: Sebastian Åhlman | Nikon D40 + Nikon Nikkor AF 50/f1.8D

Halloj! Har varit upptagen hela helgen så har inte hunnit sätta mig vid datorn förens nu! Igår så jobbade jag 06-15 (riktigt jobbigt att komma upp på morgonen) sen åkte jag och min baby på bilderna här ovanför till Heron city för att se filmen "Water for elephants" som var så himla bra! Ni måste se den! Idag har jag hjälp Sebbe med att packa ner saker (han flyttar in i sin nya lägenhet på onsdag) Sen har jag varit hos min moster tillsammans med min mamma och morfar för att checka in hennes nya hem! Klart har jag inte glömt morsdag, min mamma fick en blombukett av mig! Nu ska jag stänga ner datorn och förhoppningsvis övningsköra lite, vi hörs inom snar framtid kan jag lova!
31

STUDENT ANNELIE #1

Modell: Annelie Nilsson | Nikon D40 + Nikon Nikkor AF 50/f1.8D

Här är två av alla bilder jag än så länge har hunnit redigera från gårdagens fotografering. En riktigt svår fotografering faktiskt, det var inte det lättaste att få in bra ljus på en jättevit mössa, en jättevit klänning PLUS Annelies jätteljusa hår! Men jag tycker jag lyckades rätt så bra, och hoppas hon blir nöjd såklart! Vad tycker ni? :)
36