Viktor Frisk #1

Modell: Viktor Frisk [http://www.viktorfrisk.com] Nikon D7000 +  Nikkor AF-S 50/1.8
En liten sneak-peak från gårdagens fotografering. Sugna på att se mer? ;) Idag har det varit en fartfylld dag. Jobbade från 10-15 sen var det kalas hos Sebbes morbror. När vi skulle därifrån så slutade bilen fungera så efter många om och men fick vi bogsera den (dock började den fungera mitt i bogseringen, hallelujah) Så jag har varit ute ganska mycket i det kalla vädret idag, äckliga vintervindar! Nu ska jag fortsätta slappa framför tvn och redigera lite fler bilder, ha det fint så hörs vi imorrn!
19

Those dreams we dreamed came from the borderland

Dag två som jag är ledig, otroligt skönt. Igår var jag nere på stan en sväng och fikade med Nylander & Ellen och sen blev det även lite shopping. Kommer nog visa senare vad jag köpte! Nu ska jag snart iväg till stan igen, fotografering med Viktor står på schemat. Ska även försöka komma ihåg att hämta ut mina pollen-mediciner, enda nackdelen med våren... Sen ska jag bara ta det lugnt, sex arbetsdagar i rad  som väntar innan jag är långledig över påsken! Gissar att många av er som läser snart har påsklov, har ni planerat något skoj under lovet? Nu måste jag börja förbereda kameraväskan, hoppas ni får en bra dag i solen!
8

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


Jag är lite kär i denna låt, gått på repeat sen den släpptes igår. Det här är gamla Kent, det som jag saknat dem senaste åren. Det är såhär dem ska låta ♥ Åh vad jag längtar tills i sommar då vi ska se dem live igen i deras hemstad och min hemstad Eskilstuna.

Skulle även skriva detta igår, men just då hade blogg.se systemuppehåll (typiskt min tur) Men jag har ändrat nu så designen ser bättre ut i Internet Explorer också, dock har jag småfix kvar så var beredd på detta. Jobbar med detta så fort jag får tid haha!
10