HÄRLIGA FREDAG

 
Äntligen fredag igen! :) Fick inte njuta så mycket av förra helgen då jag jobbade men det ska jag allt göra denna helg. Jobbar dock mellan 13:15-20:15 idag så får inte ta helg förrän ikväll. Har ingenting planerat i helgen heller, ska bara ta det lugnt. Måste hinna njuta av vädret också innan det blir allt för kallt ute, åh vad jag älskar hösten  Har ni läsare något kul planerat i helgen?
23

ROWAN BERRIES

 
Puuuh, så trött jag är just nu! Har precis avslutat min arbetsvecka genom att även jobba i helgen (dock så var det typ två månader sen jag jobbade helg sist, så vem är jag att klaga) ;) Ska käka lite middag nu och mysa med pojken min, sen ska jag besvara alla kommentarer som jag fått dem senaste två veckorna, är så otroligt seg med det så tro inte att jag glömt bort er!
4

FRAMKALLAT BILDER

 
En av de tråkigare saker med dagens samhälle tycker jag är att vi sällan framkallar bilder själva längre, allt ska gå direkt via mobilen eller digitalkameran. Senast jag framkallade bilder var 2009, så nu var det verkligen dags att framkalla mer bilder. Det är mycket roligare att bevara minnen på detta sätt! Hur tycker ni, roligare att ha alla bilder sparade i dator/mobil eller i fotoalbum?
25