MIN BROR HAR BÖRJAT BLOGGA!

Ja, ni läste rätt! Vet inte vad som flugit i honom riktigt, jag fick i alla fall den stora äran att designa den så jag slängde ihop en rörig design på ca 20 min, det duger åt honom ;) klicka HÄR för att komma tills hans blogg! (headern ser inte ut som den här bilden, den ser bättre ut på hans blogg) Jag tycker det är kul att han börjat blogga, då har vi mer att prata om vid matbordet ;)
59

MARATON IKVÄLL!

Har sprungit runt i Malmköping halva dagen, på den kända Malma marken. Så SJUKT mycket folk överallt, trodde aldrig så mycket folk kunde hitta dit,hehe. Men fick iallafall med mig goda marknadschips hem, mm! Ikväll är det dags för maraton av en av världens bästa serier, nämligen Family guy. Finns inget man inte kan gilla med den serien! Efter det ska jag försöka hinna se The last song (ni vet den nya filmen med Miley Cyrus) hoppas den är lika bra som alla säger att den ska vara!
46

REDIGERINGSTIPS

Ett kul sätt att redigera sina bilder på är att använda Actions i Photoshop. Det är mycket smidigt och det finns tusentals olika actions att välja mellan som man kan ladda hem. Just i denna bild har jag använt 50 Photoshop Postwork Actions, som jag har laddat hem från Deviantart.com. Om ni inte provat på detta förut så tycker jag ni borde det, det är superkul!
30