Finalisterna i fototävlingen

1. http://simonpixel.webblogg.se
 
2.http://alvabagedals.blogg.se
 
3.http://nefo.blogg.se
 
4. http://antonsfoto.webblogg.se
 
5. http://carrojohan.webblogg.se
 
6.http://photodot.blogg.se
 
7. http://photoyemma.blogg.se
 
8. http://emelierajalas.blogg.se
 
9. http://mathildaljung.tumblr.com
 
10. http://liisaafotar.blogg.se
 
REGLER
- Skriv nummer eller bloggadress till det bidrag du vill rösta på.
- Du får bara rösta en gång.
- Din mailadress eller bloggadress måste finnas med.
- Du får rösta på ditt eget bidrag.

Röstningen avslutas: 2 Augusti kl. 00.00, vinnaren presenteras därefter.
 
126

Kent 20/7 Eskilstuna

Förlåt för den dåliga mobilbilden, men hade inte systemkameran med mig :( Var som ni kan förstå på Kents konsert här i Eskilstuna igår. Det är alltid speciellt och se dem här, med tanke på att killarna kommer ifrån Eskilstuna! 10 000 personer var på plats, så jävla maxat! Jag stod i sjöng i ren lycka under hela konserten, dessa killar gör mig så stolt gång på gång. Så obeskrivligt bra. Hamnade även längst fram även fast jag inte hade köat i flera timmar som många andra haha! Så fin kväll, älskade Kent ♥
 
Kan förvarna er att uppdateringen kan vara lite dålig dem närmaste dagarna, min dator brakade nämligen ihop nyss (började ryka och ha sig) så vet inte om det går att återuppliva den eller inte... Glöm inte att anmäla er till fototävlingen så länge!
2012 - Kent - Konsert - Musik - Sommar
5

Fototävling - vinn 300 kr presentkort hos tvspelsweb.se

Nu är det dags för ännu en fototävling! Denna gång har jag fått äran att samarbeta med tvspelweb.se! Priset i denna tävlingen är en värdecheck värd 300 kr som kan användas på tvspelweb.se som har allt för den fotointresserade.
 
Temat för fototävlingen är "Sommar" så det kan vara allt från porträtt till naturbilder.
 
Regler: Skriv ett inlägg på din blogg att du är med i tävlingen, länka till tvspelweb.se och även till min blogg och detta inlägg. I inlägget ska ni även skriva med och länka till dem produkter ni vill köpa för värdechecken. Kommentera sedan detta inlägg med länken till ditt bidrag! Kommer senare välja ut 10 finalister som man kommer kunna rösta på under en veckas tid.
 
Obs! För större chans att bli en av finalisterna så ska du lägga till mig på bloglovin och gilla min facebooksida! Skriv då med i eran kommentar att ni gjort detta! Sista anmälningsdag är 25 Juli, men anmäl er helst direkt. Lycka till!

Tänkte även tipsa om tvspelsweb.se's nyuppstartade systersida idiwa.se som säljer mobilskal till både iphone och samsung till ett riktigt bra pris! Perfekt för er som ständigt vill förnya telefonen. Finns även fodral, displayskydd och annat roligt till mobilen!
2012 - FOTO - SOMMAR - TÄVLING
35