PÅSKFIRANDE

 
Pustar ut efter en trevlig påskhelg, har ätit som en häst men livet är ändå en fest! Har fått umgåtts med mina fina vänner och familj och det är det viktigaste ♥ Nu försöker jag förbereda mig mentalt innan flytten som sker den kommande veckan, äntligen är det dags! Ska bli så skönt att äntligen bo i stan och slippa pendla såfort man ska träffa någon. Ser ljust på framtiden just nu!

STAYING ALIVE

 
Uppdateringen kommer bli bättre. Bara inte just nu. Det är så mycket jag skulle vilja skriva här, varför vissa saker är som dem är och vissa inte. Jag vet inte var jag har mig själv för tillfället, det är så mycket som pågår samtidigt. Nu har jag ledigt ifrån jobbet i sex dagar, då ska jag hitta mig själv igen. Ska såklart passa på att fotografera, umgås med mina fina vänner och hinna med att flytta också. Allt på en gång. Ni ska få se bilder från mitt påskfirande efter helgen, så ni får gott vänta lite till på mig!
1

JUST A SIMPLE GIRL IN A MESSED UP CITY #1

 
Jag är inte på topp idag, efter att ha sovit i ca 50 min efter en galen kväll/natt. Min älskade vän Josefine fyllde igår och som vanligt firades det med en hemmafest. Festen spårade ur men det är som vanligt i vårat umgänge haha ;) Så därför för att klaga på hur dåligt jag mår, så tänkte jag visa upp dem första bilderna från senaste fotograferingen med Katarina, visst är hon grym?!
2