SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR

Vi fick våra studentmössor igår, det var då jag kände helt plötsligt att detta är på allvar, vi tar studenten om cirka 2 månader och jag vet inte ens om jag är förberedd för det. Träffade två av mina gamla lärare från grundskolan igår när jag väntade på bussen och då sa ena läraren till en annan som stod brevid "Malin var min elev för tre år sen" TRE ÅR SEN?! Kan det verkligen gått så fort? Jag minns hur jag var när jag gick på grundskolan, jag var rädd för att stå på egna ben, var livrädd för framtiden och framför allt gymnasiet. Nu när det snart är över så undrar jag varför jag var rädd, jag har fått fina vänner för livet och har gått en riktigt rolig utbildning. Jag är stolt över mig själv, jag vågar stå på mina egna ben och jag lägger tid på det jag tycker är kul. När vi springer ut den 11 juni så kommer jag inte enbart vara glad för att skolan är slut, jag kommer nog vara mer glad för den personen jag är idag.
43

THE FIRST SIGHT OF THE SPRING

Hejsan gullungar! Jag har egentligen inte tid att sitta här (som vanligt då haha) men jag måste bara säga att jag precis varit ute och övningskört och är jättetaggad på att börja varje dag, jag ska tusan ta körkort tills sommaren! Nu ska jag stänga ner här och träna, men tänkte bara fråga er vad ni vill se för fototips/redigeringstips här i bloggen?
45

15 MÅNADER

Idag är det en väldigt fin dag, jag och min pojkvän firar nämligen 15 månader tillsammans. Helt sjukt att vi fortfarande är tillsammans faktiskt med tanke på hur ofta vi bråkar, men mina känslor för honom kommer aldrig att försvinna ♥ Nu ska jag stänga ner datorn och fortsätta umgås med honom, jag hoppas ni får en underbar söndag!
47