20 år idag!

It's my birthday bitcheeeeees! Även om jag spenderat nästan hela dagen på jobbet så är jag på grymt humör ändå, systemet-oskulden är nu tagen och nu väntar en grym utgång med mina fina vänner! Tusen tack för alla fina gratulationer, det värmer ska ni veta ♥ Men innan jag laddar upp med utgång så är det dags för tårta här hemma, puss på er och ha en grym helg!
20 - BLOND - FÖDELSEDAG - ÅR
21

2,5 år tillsammans

Idag har vi varit tillsammans i 2,5 år, 913 dagar, och måååånga timmar. Känns både som en evighet och ett kort ögonblick. Det har hänt så mycket under den här tiden som jag inte skulle vilja uppleva med någon annan. Du är mer än bara min pojkvän, du är även min bästa vän och den som håller mig stabil på marken. Utan dig vet jag ärligt talat inte hur jag skulle leva idag. Det här är bara början på våran långa resa, och som jag längtar efter våran framtid tillsammans. Jag älskar dig så mycket Sebastian
17

Min midsommarhelg

Hallå där! Här ovanför har ni lite bilder från både igår och idag. Igår så umgicks jag med Cajza, Josefine, Sandra, Sebbe och CJ hemma hos mig. Vi grillade, spelade kubb och bara umgicks. Riktigt fin midsommarafton! Idag har jag inte gjort så värst mycket, var nere till kanalen nu en sväng på kvällen och fiskade. Känns som den här helgen har varit grymt lång, så skönt att man är ledig imorrn med! Nu ska jag spendera lite tid framför fotbollen, sen laddar vi upp för morgondagens roadtrip. Ha det fint!
FÄRG - MIDSOMMAR - NATUR - SOMMAR - VÄRME
19