ATT ALLTID SE LJUSET I SLUTET AV TUNNELN

Sista dagen i November, jag skulle ljuga om jag sa att denna månad har varit enkel. Mycket saker som hänt som man ångrar i efterhand, mycket onödigt som inte ens har behövt komma fram. Men jag har överlevt allt, och inser att jag oftast blir sur för ingenting, att jag borde lägga min energi på annat. Så December kommer bli en fin sista månad av 2010 har jag bestämt, jag ska försöka se positivt på allt och försöka leva mitt liv till fullo tillsammans med min fina pojkvän och mina underbara vänner, som jag egentligen inte alltid förtjänar. Men det skiter dem i, och det är jag glad över. Det är dem som får mig att fungera.
68

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

- Vart i Sverige är det som du bor?
Jag bor i Stora Sundby, som ligger emellan Eskilstuna och Arboga.

Hur sover du på natten?
Hmm ja jag sover oftast på sidan , eller typ snett över hela sängen när jag sover ensam xD När min pojkvän sover hos mig så brukar jag typ ligga på hela honom, han blir typ mosad hehe men är det inte så det ska vara?

- Vad heter du? hur gammal är du? hur mycket kommer du sakna mathilda A.K.A matti i din klass?
Haha mitt fullständiga namn är Malin Evelina Karlström, jag är 18 år gammal och jag kommer sakna dig jättemycket matti ♥

När ska vi kolla på film din niggha (a`? Saknardigsomfan<3
Haha vet direkt vem frågan är ifrån! Jag tycker vi tar våran filmkväll på jullovet jesper boii, jag saknar dig också!

Vad önskar du dig i julklapp? ;D <3
EN NY KAMERA!!!! Åh vad jag vill ha en ny kamera just nu, känns som jag inte kommer utvecklas annars. Fast jag tror inte jag kommer få någon, så får väll önska mig pengar och sånt som vanligt....

- Vad är det mest underligaste/konstigaste som har hänt dig?
Hmm jadu det har hänt många konstiga saker i mitt liv,det mesta har väll hänt på fyllan om jag ska vara ärlig. En av dem roligaste sakerna var förra året när jag gick hem från en fest så smsade jag och det var jättemörkt ute och helt plötsligt ramlar jag ner i ett dike HAHAHA jag dör när jag tänker tillbaka på det! Tur för mig så var det ingen som såg mig, hoppas jag....

- Tre negativa saker om dig själv?
- Envis som en jävla tjur (oftast är det bra att vara envis, men jag blir så himla sur om jag inte får som jag vill)
- Blir lätt sårad, och det är inte många som vet om det.
- Gnäller ganska ofta på allt.

Tre positiva saker om dig själv?
+ Jag har en för jäkla skön humor måste jag säga
+ Mig kan man lita på , och det hoppas jag folk vet
+ Har svårt för att hata folk, även om jag kanske borde göra det ibland.

- Vad är det bästa med dig?
Måste nog vara att jag aldrig ger upp när jag bestämt mig för att göra något.

- Vad är du minst nöjd med och mest nöjd med på din kropp?
Får jag säga allt? Nej men alltså, förut tyckte jag min kropp var helt okej... nu känns det som den förfaller helt och hållet, hatar hur jag ser ut faktiskt.

- Vilket är ditt favorit tvprogram ?
Oj oj, har så sjukt mycket serier jag kollar på så denna fråga är tuff. Mina absoluta favoriter är helt klart One Tree Hill, Vampire Diaries, South Park, Family Guy, Cougar Town, ANTM och Desperate Housewives.

Har du pojkvän? Om ja hur länge har ni varit tillsammans?
Ja jag har en pojkvän. Han heter Sebastian, vi har varit tillsammans sen den 27 December 2009 (snart ett år!) och han är världens finaste och bästa pojkvän.

- Har du nångång gjort nånting riktigt pinsamt?
Säg någon gång jag inte gör något pinsamt? Måste säga att jag är en höjdare på att heja på folk jag inte alls känner... dem blir lika förvånade varenda gång och jag blir lika röd i ansiktet när jag inser att jag inte känner personen...

- Är du allergisk mot något?
Jag är allergisk mot pollen, och även astmatiker (som jag tycker räknas med här, för det är förjävligt rent ut sagt) Sen tror jag även att jag är allergisk mot tvättmedel.

- Vad är ditt favoritdjur?
Hundar och katter, kan inte välja mellan något utav dem.

- Vilka språk kan du prata?
Svenska, Engelska och Tyska.

- Vilken är din favorit outfit?
Jag älskar att gå runt och chilla i mina mjukiskläder, men trivs bäst i nån snygg tunika och leggins till.

- Vad vill du göra med ditt liv? Hur ser du på framtiden? -http://amandaspang.blogg.se
Först och främst vill jag ha ett kärleksliv som fungerar, känna att jag alltid har en axel att luta mig emot (är himla glad att jag har min pojkvän i dagsläget, han är allt ♥) Sedan ska jag ge mig ut i världen och skaffa ett jobb som jag trivs med, samt resa mycket. Efter det så vet jag att jag kommer bli en riktig Svensson och skaffa familj, villa volvo och vovve.

Jag skulle tycka att det vore kul att läsa om vad för bloggar du följer och så skulle det vara kul om du kanske skulle vilja berätta lite mer om dina tre absoluta favoritbloggar? :) - http://felliciiaa.blogg.se
Dem bloggar jag läser är olika fotobloggar, kändisbloggar och såklart mina vänners bloggar. Är ganska svårt att välja ut mina favoritbloggar eftersom jag inte känner att jag har någon direkt favorit, men jag kan ju försöka. En av mina favoritfotobloggar är helt klart http://www.reflexfoto.se/ som är en hemsida olika fotografer har tillsammans där dem lägger upp massor av häftiga bilder. Där hittar jag mycket av min inspiration. En annan bra blogg är http://isabelles.nu som drivs av Isabelle Strömberg som verkar vara en go tjej, mycket fina bilder lägger hon upp! Den tredje och sista bloggen är http://kabelradio.blogg.se/ som drivs av Lina Svensson som tar grymt fina bilder, hon har även en assnygg design!

- Hur kommer det sig att du började blogga?
Det var så många år sedan jag började blogga, så jag minns faktiskt inte. Började med det för 4-5 år sedan och det var väll antagligen för jag ville se vad det var för något och om det var roligt.

- Vilken blogg är den mest roligaste/mest intressanta att läsa enligt dig?
Jag läser sjukt många bloggar just nu, den roligaste bloggen måste ju ändå vara Gaybloggens (Amir Akrouti) När han inte håller på och bloggbråkar med allt och alla så verkar han faktiskt vara en grymt härlig och rolig person. En bögkompis är fan något av det roligaste man kan ha, tro mig jag har ju faktiskt en jag själv ;)

- Vem är din favoritfotograf?
Helt klart http://emelieohlsson.blogg.se/ hon vet verkligen hur man ska hantera en kamera och få fram dem rätta känslorna.

- Vad/vem får du inspiration av till att fota? -http://sofiies.webblogg.se
Min kärlek, vädret , olika fotohemsidor och känslor helt enkelt.

- Vad är det som får dig att gilla att fota så mycket?
Jag älskar att en enda bild kan förmedla så mycket känslor, och jag vill vara en som kan få folk omkring mig att känna känslor.Haha det ser konstigt ut när jag skriver ut det, men det är så jag känner.

- Hur länge har du hållit på med fotografering?
Har alltid hållit på och fotat, men började inte göra det "seriöst" förrän två år sedan, när jag började på gymnasiet.

- Är fotografering något du vill hålla på med i framtiden eller bara som intresse på fritiden?
Visst skulle det vara kul att försörja sig på något man älskar, dock tror jag inte på mig själv tillräckligt för att det ska gå hela vägen känner jag.

- I Viktor Frisks blogg skriver han att du är hans fotograf, stämmer det?
Haha tycker det låter lite roligt när du beskriver mig som hans fotograf, men ja jag brukar fota honom och jag skulle nog bli sårad faktiskt om han ville bli fotad av någon annan. Viktor och jag har ett speciellt band, vi är nästan som syskon så jag älskar att vara hans "fotograf" och se honom utvecklas som modell.
67

NOTHING BUT EACH OTHER UNTIL THE SUNLIGHT

Fastnade för dessa två bilder på Annelie från i somras när jag satt och redigerade bilder medans vi hade strömavbrott här hemma förut i tisdags. Valde att beskära dem på ett annourlunda sätt än vanligt, jag tycker det blev galet snyggt! Nu ska jag njuta av en mysig helg med min finaste. Vi firar hela 11 månader i morgon, det är helt galet vad fort tiden går.
75