ROLIGASTE HELGEN PÅ LÄNGE!

Detta har helt klart varit den roligaste helgen på länge! I fredags var jag ledig och då blev det Malmamarken på kvällen med Ellen & Josefine, efter vi hade varit där i några timmar, åkt karuseller och tittat på Jay Smith drog vi oss tillbaka till Eskilstuna igen för att dra ut på krogen med vår fina Liberg (och våran förfest som gick på 40 minuter måste vara rekord, så fort har jag aldrig druckit tror jag!) Kvällen var grymt rolig, en av dem bästa på länge! Igår så var det segt att komma upp, sen att jag jobbade 12-18 gjorde inte saken bättre. När jag hade slutat så umgicks jag med Ellen och Josefine igen, vi chillade som tusan för alla var ganska slitna haha! Idag har jag jobbat mellan 06-12, sen åkte jag och min pojkvän och badade med Ellen, sen har vi varit med mina föräldrar nu på kvällen och badat med hundarna i sjön! Nu ska jag ta en dusch och återhämta mig efter helgen, hoppas ni har haft en bra helg?
24

VIKTOR FRISK #2

Modell: Viktor Frisk [http://werun.nyheter24.se/viktorfrisk] Nikon D40 + Nikon Nikkor AF 50/f1.8D

Halloj! Idag lyckades jag sova i hela 11 timmar, något som inte hänt på grymt länge! Kan bero på att jag var ledig igår och även idag, riktigt skönt! Ikväll ska jag på Malmamarken tillsammans med mina tjejer, ska se till att ta lite mobilbilder under våran kväll om jag kommer ihåg det haha! Hoppas ni får en fin helg så hörs vi snart igen!
40

VECKANS BILD #5

Sofia Björkesjö - http://sofiabjorkesjo.blogg.se

Vill du också få din bild publicerad i min blogg? Maila då din bild/bilder till malin.016@hotmail.com med rubriken "Veckans bild" plus ditt namn & bloggadress. (bilderna måste vara minst 600px breda) Glöm inte att ett deltagande i denna tävling håller förevigt, alltså behöver du inte hålla på och skicka in bilder varje vecka!
32