Sjukstugan fortsätter...

Några av mina senaste bilder från Instagram. Åh herregud, nu är jag verkligen sjuk. I början på veckan så var jag halv-sjuk (dvs för frisk för att vara hemma men för sjuk för att orka hänga med i skolan) idag mår jag ännu sämre, är febrig, har jätteont & lock för ena örat och har fortfarande svårt att svälja. Har därför inte så mycket ork att försöka göra bra inlägg på bloggen heller känner jag. Men ska inte behöva ursäkta mig heller, jag är inte mer än mänsklig och tolererar ni inte det kan ni dra era arslen härifrån på en gång ;) Men nu ska jag fortsätta kurera mig här i soffan och ladda inför morgondagens bilresa till Eskilstuna!
 
 
10

Förbereder inför kalla höstdagar

Jeans - 299 kr Gina Tricot - Kofta 199 kr Gina Tricot - Vantar 49,90 kr H&M

Jag mår sjukt dåligt idag, och när jag mår dåligt så shoppar jag haha! Så efter en lång skoldag så passa jag på att tröstshoppa lite. Min förkylning har blivit ännu värre idag och jag känner hur lång tid det kommer ta innan jag kan gymma igen, blir nästan deprimerad av detta...Har ni några bra tips på hur man snabbt kan bli frisk? Gör nästan vad som helst för att bli frisk!
KLÄDER - MODET - SJUK
14

Sköna söndag

Härlig bild tagen på ölandsbron som jag snabbt lade upp genom instagramfunktionen, så smidigt! Nu är helgen snart över och jag är helt sluuut efter att ha haft Sebbes familj på besök. Men vi hann med en tripp till Öland i spöregn igår och sen var vi en sväng i Kalmar med. Nu ska jag försöka varva ner lite så jag är pigg inför kommande skolvecka (om fyra dagar så åker vi hem till Eskilstuna i tre dagar, åh vad jag längtar!) Hoppas jag frisknar till också så jag kan träna imorrn. Har ni haft en fin helg?
Bro - Familj - Fint - Helg - Instagram
12