The black hat #5

Modell: Annalina Anduri Ohlsson - Nikon D7000 + Nikon Nikkor AF 50/f1.8D

Jag kom på att jag har lite fler bilder från denna fotografering som jag inte visat för er än, visst är dem grymma?! Idag händer det inte mycket kan jag säga, ska in till stan lite senare och fika med mina fina vänner. Livet är ganska tråkigt när man är arbetslös kan jag säga, har ju nästan ingen anledning att lämna sängen längre ;) Men men, nån gång borde jag hitta ett nytt jobb, måste ju ha ett innan jag börjar plugga i höst.... Ha en bra dag!
42

Sunday

Fotograf:Josefine Nylander [http://nylanderj.devote.se]

En till bild på mig, diggar mina påsar under ögonen men blir lätt så när man börjar jobba så tidigt på morgonen... Har jobbat hela helgen och är slut nu. Har även virrat runt i Stockholm idag med pojken min, vi firar 23 månader tillsammans ♥ Så vi kom hem därifrån för en stund sen och nu ska jag slappa i soffan. Imorrn ska jag börja planera en ny design till bloggen, har inte tröttnat på den jag har nu men vill göra en med bildspel i hihi!
45

Veckans bild #22

Ebba Westerberg - http://ebbawesterberg.webblogg.se

Vill du också få din bild publicerad i min blogg? Maila då din bild/bilder till malin.016@hotmail.com med rubriken "Veckans bild" plus ditt namn & bloggadress. (bilderna måste vara minst 600px breda) Glöm inte att ett deltagande i denna tävling håller förevigt, alltså behöver du inte hålla på och skicka in bilder varje vecka!
23