FALLEN LEAVES

 
Modell: Josefine Nylander | Nikon D7000 +  Nikkor AF-S 50/1.8 
Kanske inte syns på bilderna, men det var sviiinkallt när vi fotograferade. Så tyvärr så hann vi inte ta så jättemånga bilder, men jag är nöjd ändå! Just nu ligger jag halvt utslagen i sängen, seg efter gårdagens utekväll. Börjar känna mig sjuk också så ska inte göra så mycket förutom att vila och umgås med mannen min. En vanlig latis-söndag, helt enkelt.
3

QUEEN OF AUTUMN LEAVES #1

 
Modell: Katarina Farah | Nikon D7000 +  Nikkor AF-S 50/1.8 

En smygtitt från en av gårdagens fotograferingar (hade en fotografering innan med min vän Josefine) Är otroligt nöjd med bilderna från båda fotograferingarna (trots omständigheterna med det svinkalla vädret) och det ska bli kul att få visa upp dem för er! :)
5

SEASONS OF LOVE

 
Åh, alla dessa underbara färger! Hösten gör mig verkligen varm inombords :) Tycker det är tråkigt att se att träden blir mer och mer nakna nu, det betyder att snart finns bara det gråa och kalla kvar med hösten. Men då är det alltid mysigt att sitta inne och mysa istället! Vet att det är lite tomt på bloggen just nu, men har två fotograferingar planerade i helgen så snart är jag tillbaka!
1