LIGHT IN THE WOODS

 
Åh, vad skönt att solen är framme även idag. Dock har jag spenderat halva dagen inomhus, jobbpass mellan 06:45-13:45. Fattar ni hur tidigt jag fick gå upp i morse?! Borde vara olagligt. Nu ska jag vila lite sen ska det dansas Zumba ikväll, livet är fint nu! :)
 
P.s, jag förstår mig inte på er ibland. När jag hade bloggpaus under en vecka fick jag sex nya följare via Bloglovin, nu när jag börjat blogga igen har jag förlorat dem. Är det roligare att följa mig när jag inte bloggar? Detta gör mig så fundersam, vad vill ni läsa om egentligen?
4

YOU WERE STRONG AND I WAS NOT

 
Snart kommer jag berätta för er vad som hänt, varför jag knappt uppdaterar bloggen. Ska ge det några dagar sen får vi se om jag kan berätta det då. Det är absolut inte för att jag har tröttnat på att blogga, utan jag har en väldigt bra anledning. Vill tacka för alla fina kommentarer och nya följare på bloglovin som jag har fått under dessa dagar, det värmer så mycket ska ni veta ♥
8

#NÄTKÄRLEK

 Sanna tipsade mig om denna idé, och självklart hakar jag på! Jag tycker det är sorligt att internet har blivit en plats att uttrycka sitt hat och illska på. Det är oftast mer negativa än positiva kommentarer man läser på sociala medier. Jag har haft tur med min blogg, då det trillar in positiva kommentarer nästan varje dag, och det stärker mig enormt. ♥
 
Så idén med detta är att hylla människor man följer på internet, eller i livet överhuvudtaget. Jag vill hylla min familj, pojkvän och mina underbara vänner. Jag har så fina människor i mitt liv! Sen vill jag hylla några bloggare jag följer för ni är riktigt grymma!
Nicolina Jarl - Sanna Preifelt - Claudia Johansson - Anton Liberg - Caroline Dahlén - Josefine Nylander 
Felicia Johansson - Ida Eriksson - Anna Lötberg - Jarina Leskinen - Cajza Nydén - Anton Stenander - Sanna Ek
8